четверг, 21 апреля 2011 г.

Щодо важливості першого сексуального досвіду

Перший сексуальний досвід для жінки дуже важливий, тому що в цей момент вона отримує можливість відчути себе бажаною і потрапляє у світ чуттєвості і насолод. Різні культури по-різному ставляться до жіночої цноти, саме з нею пов'язана велика кількість обрядів, які бувають дуже жорстокими і безглуздими. Зараз немає такого трепетного ставлення до цнотливості, як раніше - цьому ми зобов'язані сексуальної революції і протизаплідних засобів
Відповідь на те, в якому віці краще розпочинати статеве життя, дають медики: Мікрофлора внутрішніх статевих органів у юних дівчат ще не сформована і занадто тонкий епітелій стінок піхви, тому при першому статевому досвіді можуть бути травми, або виникнути запальні захворювання. Чуттєвість у дівчат теж ще не на висоті - ці процеси закінчуються в 17-18 років, а справжній оргазм дівчата починають відчувати тільки до 19-20 років. Відповідно, не треба поспішати дорослішати.
Дуже важливо прислухатися тільки до себе і своїх почуттів. Не варто йти на поводі у наполегливого хлопця (напевно, йому не потрібні тільки це), так і до думки своїх більш досвідчених подруг прислухатися не варто.
Якщо ти все ж таки зважилася, роби це з добре знайомим чоловіком, це допоможе тобі краще розслабитися. Звичайно, багато залежить і від чоловіка - наскільки ніжний і делікатний він буде з тобою, настільки більш чуттєвою жінкою ти станеш згодом. Партнеру доведеться забути про свої потреби і думати лише про улюблену. Якщо твій хлопець егоїст, не варто дарувати йому такий безцінний подарунок, як твоя невинність.
Багатьох дівчат хвилює питання, чи буде боляче в перший раз. Скоріш за все, що буде, навіть може виділитися невелика кількість крові, але не завжди. Якщо все зроблено правильно, біль буде терпимою, потрібно менше про неї думати. Не варто в якості "знеболюючого" приймати алкоголь, ефект вийде прямо протилежним.
Після першого статевого акту необхідно стриманість приблизно на тиждень, звичайно ж з дотриманням усіх правил особистої гігієни. Не забудь, що навіть одного разу достатньо для того, щоб завагітніти, тому не забудь про презервативи, краще з мастилом.
Перший сексуальний досвід надасть сильний вплив на всю подальшу сексуальне життя жінки. Тому - не поспішайте і слухайте своє серце.

Комментариев нет:

Отправить комментарий